BOZPforum.cz Magazín Logo

BOZPforum.cz je webový portál, který si klade za cíl přiblížit problematiku bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) vám, jeho čtenářům.

Ať už jste zaměstnanci, kteří musejí BOZP dodržovat, vedoucí zaměstnanci, kteří ji musejí vyžadovat, zaměstnavatelé, kteří ji musejí zajišťovat nebo odborníci, kteří některé úkoly BOZP provádějí a dohlížejí nad jejich kvalitou, BOZPforum.cz je určeno právě vám.

Ale i při sebelepším zajištění bezpečnosti práce a požární ochrany, vždy může dojít a také dochází, ke vzniku pracovních úrazů, požárů a jiných nehod. Jde o negativní události. Lze je překousnout, hodit za hlavu, dát od nich ruce pryč a zkrátka jít dál. Nebo na nich lze najít to nejlepší – poučení.

Koho tedy hledáme?

Na BOZPforum.cz hledáme právě možná vás! Hledáme především zaměstnance, kteří sami utrpěli vážné pracovní úrazy. Pozůstalé po těch, jenž zaplatili cenu nejvyšší. Zaměstnavatele nebo vedoucí zaměstnance, kteří jste na svých pracovištích zažili požáry nebo vážné provozní nehody.

Hledáme ty z vás, kteří budete ochotni se o svůj příběh podělit s ostatními.

Podělit se o informace, zkušenosti, zážitky a důsledky. Podělit se pro to, aby si ostatní uvědomili význam bezpečnosti, důsledky nerespektování pravidel a zejména, aby se ostatní, z již jednou uskutečněných chyb a přešlapů, mohli poučit.

Jak se mohu podělit o svůj příběh?

Způsoby, jak se můžete o svůj příběh podělit, jsou v zásadě dva.

Textová verze příběhu

Kontaktujte nás pomocí níže uvedeného formuláře. Napište nám stručně, jakou negativní událost jste zažili. My se vám ozveme zpět, telefonicky, emailem, dle potřeby. Probereme detaily. Sepíšeme vaše zážitky. Předpřipravený příběh vám dáme k nahlédnutí ke schválení a teprve až bude vše doladěno a upřesněno a vy nám dáte souhlas, zveřejníme jej zde na webu. Přečíst si jej tak budou moci stovky čtenářů se zájmem o bezpečnost. Se zájmem vyvarovat se chyb předejít ohrožení zdraví.

Video verze příběhu

Pokud máte odvahu a nevadí vám, mluvit před kamerou, přijedeme k vám nebo se setkáme na vhodném místě dle dohody a váš příběh společně natočíme do video reportáže.

Stačí nás kontaktovat pomocí níže uvedeného formuláře a zatrhnout možnost: “Mám zájem natočit video reportáž.”

Natáčení se bát nemusíte. Vše si společně dopředu probereme a připravíme. Vymezíme si dostatek času. Najdeme správné, klidné a hezké místo. A vše společně určitě zvládneme.

Psaný text je fajn. Ale mluvené slovo, ke kterému si posluchač může přiřadit obličej, je zkrátka mnohem víc. Je tak mnohem větší šance zapůsobit na sledující. Ovlivnit jejich uvažování a jejich pohled na bezpečnost. Je tak větší šance, předejít úrazům!

I váš příběh může zachránit životy a zdraví – sdělte nám jej!

Ing. Vít Hofman
Ing. Vít Hofman Specialista BOZP a PO
Odborně způsobilá osoba k zajišťování úkolů prevence rizik v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, technik požární ochrany Ing. Vít Hofman | SAW [IČO: 020 65 681]
Podnikající fyzická osoba Autor projektu BOZPforum.cz Motto: Kdybych dělal jen to, co umím, tak bych neuměl nikdy nic!
follow me

Byl pro vás příspěvek užitečný?

Hodnotit mohou pouze registrovaní uživatelé. Score: 0 / 5. Počet hodnotících: 0

Doposud nikdo nehodnotil. Buďte první, kdo příspěvek ohodnotí.

Pokud se vám příspěvek líbil...

Sledujte nás také na sociálních sítích.

Omlouváme se, že pro vás nebyl tento příspěvek užitečný a děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

Pojďme tento článek vylepšit!

Řekněte nám, co bychom mohli vylepšit?

nAPIŠTE NÁM SVŮJ NÁZOR

Odběry
Upozornit na
guest


0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
BOZPforum.cz - logo
O nás
BOZPForum.cz je největší komunitní portál zaměřující se na problematiku bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v Česku a na Slovensku, jehož hlavním cílem je šířit povědomí o bezpečnosti.
Portál je určen nejen k diskusi odborníků, ale také celé široké veřejnosti, která má zájem na zajištění bezpečnosti a na aktuálních, odborných a relevantních informacích z tohoto oboru, ale také mnohých dalších. Na BOZPForum.cz nenajdete pouze diskusní prostor, ale také informace, články a zajímavosti ze světa bezpečnosti, fotografie, videa a nabídku zajímavých kurzů a seminářů.

Kontaktujte nás: [email protected]
Copyright: Ing. Vít Hofman 2023
Vytvořeno k záchraně životů!
apartmentfile-addgraduation-hatuserscalendar-fullbubblechevron-down
0
Sdělte ostatním svůj názor!x
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram